Varför vi ringt

Callsign bedriver försäljning via telefon på uppdrag av olika företag. Bland annat inom hälsokost, hygienartiklar och mode. Har vi försökt att nå dig är det för att informera dig om våra uppdragsgivares produkter och ge dig ett riktigt bra erbjudande.

Har du blivit uppringd trots att du är med i NIX?

Callsign ringer inte till personer som är registrerade i NIX. Om du ändå blivit uppringd av oss kan detta bero på att du för närvarande är kund eller har varit kund hos någon av våra uppdragsgivare. Alternativt att du gjort en tävling eller undersökning på nätet där du gett ditt medgivande eller på annat sätt samtyckt till att bli uppringd.

Tyst lur?

Ibland kan det tyvärr förekomma tekniska störningar trots att Callsign använder den bästa tekniken. Det kan innebära att ett samtal felaktigt kopplas fram men att det inte finns någon tillgänglig hos oss för att svara. "Tysta lurar" är något som vi alltid jobbar hårt med att motverka inom företaget och har en nollvision.

Vill du bli uppringd

Har du missat ett samtal från oss så kommer vi troligtvis att försöka nå dig igen. Om du vill bli uppringd omedelbart för att höra vad vi har att erbjuda så kan du skicka ett mail till info@callsign.se